ELEVFOREDRAG

udtalelser referencer foredragsholder

Mads bliver booket igen og igen

Han har besøgt mere end 180 forskellige gymnasier, efterskoler og folkeskoler og holdt foredrag for eleverne på de forskellige skoler.

Se både hvad elever, skoler og forældre siger om foredraget: 

Det siger eleverne om Mads...

Aalborghus Gymnasium

"... Det var et af de skarpeste foredrag, jeg har været til og oplevet!" 
Nanna - elev på Aalborghus Gymnasium

Aalborghus Gymnasium

"... Hej Mads - ville bare sige, at jeg var til dit foredrag i går. Og det var hamrende spændende at overvære og være med til! Du fik skubbet godt til os, og vi fik snakket videre om det i klassen i pausen bagefter. Tak for et fedt foredrag! Fremad!" 
Casper - elev på Aalborghus Gymnasium

EUC Syd Tønder

"... Vi er mange forskellige her på uddannelsen og med mange forskellige baggrunde. Mads formåede at samle folk og nåede ind til os. Vi grinede en masse, og vi gik fra foredraget motiverede og havde haft en rigtig god oplevelse. Nogle havde hørt ham før – men det gjorde ikke noget."
 Karina -  elev EUC Syd

HHX K-Nord Frederikssund

"... Jeg synes, at Mads var rigtig god. Han fik os alle sammen med, selvom det var tidligt på dagen. Man kunne tydeligt mærke, at vi allesammen sad og lyttede - og bød ind, når der blev diskuteret om f.eks. vores udfordringer i hverdagen."
Line - elev på HHX K-Nord Frederikssund

Helsinge Realskole – foredrag for 300 elever
…Under hele foredraget kunne man tydeligt mærke en indlevelse, som kun de færreste foredragsholdere kan prale af – desforuden et engagement, der ikke var til at tage fejl af. Foredraget er er fyldt med inspiration og motivation – satte tanker i gang!
Mads formåede gennem hele foredraget holde os engagerede – han talte direkte i vores øjenhøjde – både ved hjælp af humor, energiske beretninger og et stærkt budskab; FREMAD!”

Mads Øland-Petersen – stifter af Politikeren.dk og elev på Helsinge Realskole

NEXT København

"... Hvor var det inspirerende at møde en ung som Mads, der ikke kom og skulle belære os om at gå i skole – men som med fed energi inspirede os ud fra sin egen historie, hvor han havde været cykelrytter og og ude for en ulykke, til at kæmpe for de ting, vi gerne vil opnå."
 Christian - elev på grundforløbet som møbelsnedker

HHX K-Nord Frederikssund

"... Tusind tak for de historier du kom med undervejs. De var sjov og satte gang i tankerne! Jeg vil tænke dem ind i min hverdag - "kun fokuseret øvelse gør mester" - tak!"
Patrick - elev på HHX K-Nord Frederikssund

Vallensbæk Kommune – foredrag for kommunens 3 skoler 
"...Jeg blev både imponeret og afslappet efter foredraget. Jeg føler føler mig stærkere indeni takket være dette foredrag. Da Mads havde fortalt færdig, begyndte alle at klappe, inklusiv mig selv, og jeg kan ikke undlade at tænke på Mads Herschend; en cykelrytter, der har været gennem et helvede, – men står stadig her foran hele ni stk. 9. klasser og smiler og inspirerer os!?
Efter det fantastiske foredrag skulle mine klassekammerater og jeg tilbage til gode gamle Pilehaveskolen, og hele vejen derover tænkte jeg på et ord: Fremad!"

Jamila - elev på Pilehaveskolen

Køge Handelsskole - eksamensforedrag

"... Tak for et super godt oplæg og samarbejde optil. Vi er en del der er blevet inspireret til at tage tyren ved hornene igen. Det var super fedt at møde en ung og engageret gut, der formåede at ramme os i øjenhøjde. Så alt i alt var det fantastisk."
 Amalie Jensen -  elevrådsrepræsentant Køge Handelsskole

Det siger skolerne...

"...Jeg oplevede Mads foran mere end 150 unge mennesker forleden. Det var meget intenst, underholdende og virkelig tankevækkende. Og jeg var SÅ imponeret over at se, hvordan Mads havde hele flokken - både de hårde drenge, de stille piger - og alle dem midt i mellem - fokuseret på hans historie og budskab. "Fremad ! Fremad !" - det tror jeg, der var mange andre end mig, der gik og sagde til os selv den dag - og det bliver hængende."
Pia Allerslev – Børne- og Ungdomsborgmester Københavns Kommune

 

Aalestrup Naturefterskole – foredrag for efterskoleeleverne 
"...At finde en foredragsholder, der kan ramme eleverne og sætte tanker igang er ikke let – men det kan Mads Herschend! Mads formår gennem humor, alvor og god interaktion med eleverne, at få dem til at tænke over, hvordan de kan påvirke deres indstilling, og hvordan de selv kan påvirke retningen og udviklingen mod deres mål.
Vi har haft besøg af Mads på skolen for første gang i år – men det er absolut ikke sidste gang!"

Jannie Dallgaard – forstander på Aalestrup Naturefterskole

 

Halstedhus Efterskole – foredrag eleverne ved skolestart og inden eksamen 
"...Mads har besøgt os mange gange de sidste par år – både i starten af skoleåret og op mod eksamenstiden. Mads når ind til de unge mennesker med humor – men rammer dem også med alvor og sætter gang i deres tanker. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med Mads og de foredrag, han holder hos os på Halstedhus Efterskole."
Susser Murel – forstanderinde på Halstedhus Efterskole

 

Viborg Gymnasium og HF – foredrag på dagen for ny studieretning 
"...I forbindelse med overgangen fra grundforløbet til elevernes endelige studieretningsklasser, havde vi booket Mads til at holde et foredrag om udfordringer og motivation for vores 1.G'ere. Mads er en nærværende og meget levende foredragsholder, der på kort tid formåede at skabe en relation til vores elever.
Hans timing sad lige i skabet, og eleverne kunne i Mads' foredrag reflektere over deres egne udfordringer i hverdagen.
Vi ser frem til at samarbejde med Mads igen."

Sille Christensen – lærer på Viborg Gymnasium

Lyngby Handelsskole K-Nord - foredrag for 300 elever
"...Vi havde besøg af Mads Herschend med foredraget "Fremad - det er dit valg!" – et foredrag der holdt knap 300 handelsskoleelever fanget i halvanden time. Mads formår at vise unge mennesker, at en livskrise kan vendes til noget fantastisk, at man selv har ansvar for at give sit liv indhold, og at muligheden ligger og venter – man skal blot selv turde gribe den. Mads' positive udstråling og humoristiske tilgang til tilværelsens alvor går lige ind hos eleverne."
Tine Lehwald – underviser på Lyngby Handelsskole K-Nord

 

Amager Fælled Skole – foredrag for 9. klasserne 
"...Mads Herschends oplæg om motivation, viljestyrke og målsætning ramte plet blandt mine 9. klasses elever! Mads formår på fineste vis at fange elevernes fokus, hvor han væver egen fortælling og erfaringer sammen med bl.a. evidensbaseret viden, læringsteori og hverdagslogik. Oplæggets røde tråd er klar og pointerne skarpe. Eleverne bliver inddraget undervejs, hvor de bl.a. forholder sig til udfordringer og muligheder i eget liv, og der bliver sat streg under, at de selv kan skabe forandringer og forme egen tilværelse..."
Tina Westergaard – UTA-lærer Amager Fælled Skole

Vigerslev Alle Skole

"... Tak for i fredags! Eleverne elskede dit oplæg og har snakket meget om det siden. Alle har været super begejstrede!
Jeg havde en pige, der sagde: "Rasmus; jeg sad ned en hel time på min røv, og jeg kedede mig slet ikke!" Det er et fornemt kompliment fra hendes side 
🙂
Rasmus Høyen Rasmussen -  lærer på Vigerslev Alle Skole

Valby Skole – foredrag for 9. klasserne
"...Hej Mads, det var en fornøjelse for både lærere og elever at have Mads forbi skolen. 
Vi vil KLART anbefale Mads til alle, som skulle have lyst til at ændre noget ved sig selv og den situation man står i. Mads’ alder synes at falde lige ind blandt publikummet og hans verbale slagkraft, var der ikke nogen, som kunne betvivle - Mads vil fremad, og det smitter. Et motiverende foredrag, som ramte både på humoren og i hjertet. En skøn oplevelse. Tusind tak for dig og fordi du var forbi."
Cecilie Nybye Ågesen - lærer på Valby Skole

Børne- og Ungdomsforvaltningen - Københavns Kommune
"...Jeg overværede foredraget på Amager Fælled Skole på sommerens sidste solskins-fredags-eftermiddag i 2016. Der var en høj andel af to-sprogede elever i gruppen, og formentlig ingen, der havde noget særligt forhold til cykelløb.
Mads naglede dem fast til stolen fra første anslag, og formåede at perspektivere til den situation de stod i, som 8. klasser på en skole i Urban-planen hele vejen gennem foredraget. Der spirede simpelthen en identifikation frem mellem Mads og gruppen; den storebror, de gerne ville have haft, den udgave af dem selv, de drømte om på en virkelig god dag. Super autentisk og nærværende hele vejen..."
Claus Poulsen - chefkonsulent v. Åben Skole

 

Horne Efterskole – foredrag til forældredag 
"...Vi havde fornøjelse af at få besøg af Mads på Horne Efterskole i forbindelse med vores forældredag, og der er kun positive ord at sige efter hans besøg. Foredraget var utroligt indlevende, inspirerende og underholdende på samme tid, hvor der var plads til både grin og refleksion. Både elever, forældre og lærere gik derfra med et smil på læben, men blev også klogere på sig selv ved at få udfordret den måde, vi alle sammen ser verden på.
Mads er engageret og dygtig til at tage udgangspunkt i sin egen personlige historie og samtidig gøre sin læringsprocess og oplevelser relevant for publikum og fortælle os, hvad vi kan bruge det til i vores liv. Tak for et fantastisk foredrag."

Helene Knudsen – lærer på Horne Efterskole

 

Himmerlandscenterets Idrætsefterskole – foredrag for alle eleverne 
"...Vi har haft besøg af Mads Herschend på efterskolen. Mads var i meget fin øjenhøjde med eleverne og talte om et relevant emne for de unge mennesker. Hans skiften mellem sin egen historie og de mere generelle betragtninger fungerede rigtigt godt!
Elevernes tilbagemeldinger har været rigtigt positive – og de kalder Mads for frisk og "gang i den" ;D
Mads' måde at få eleverne i tale på er rigtig god. Han er god til at pege en ud, der skal sige noget – så ingen sidder og putter sig."

Søren Troelsen – forstander på Himmerlandscenterets Idrætsefterskole

 

Nislevgaard Efterskole - foredrag for 100 ordblinde elever
"...Det var en super god oplevelse at have besøg af Mads. Både lærere og elever havde en positiv oplevelse, og de var glade for det. Det var et godt foredrag!
Udelukkende positiv feedback herfra."

Jens Østergaard - forstander Nislevgaard Efterskole

 

EUC Syd Sønderborg – foredrag for grundforløbselever 
"...Foredraget har levet op over all mine forventninger! Din personlighed skaber et trykt miljø for eleverne således at de føler sig set og accepteret som den enkelte. Derudover fik din entusiasme eleverne til at reflektere over deres liv, samt at åbne op for at tale om deres udfordringer. Mit indtryk er, at foredraget har givet mange eleverne motivation til at tage ansvar for deres eget liv..."
Petra Grünewald – Projektleder i Sønderborg Kommune

Tårnby Gymnasium & HF - 2 foredrag for i alt 500 elever
"...Tak for nogle rigtigt gode foredrag! Mads besøgte os med to foredrag efter hinanden for forskellige årgange på skolen.
Mads fangede elevernes opmærksomhed og interesse på en usædvanlig god måde.
Det var et relevant oplæg i øjenhøjde med eleverne!"

AnneLehmann-Nielsen – vicerektor på Tårnby Gymnasium & HF

Linie 10 – foredrag for 150 10. klasseselever
...Mads havde under foredraget elevernes fulde opmærksomhed og fortalte med indlevelse, humor og alvor omkring sin kamp tilbage til livet, og det liv han ønsker at leve. Mads er en autentisk og god formidler, som har en god fornemmelse for at blande foredrag, hvor eleverne er passive, med en spørgerunde, hvor eleverne er aktive. Alt omkring foredraget var tilpasset til aftalte tid og afrundet på meget professionel vis…”
Allan Kierkegaard – Skoleleder Linie 10

Kirkebjerg Skole – for 120 elever
"...Det var et inspirerende og nærværende foredrag. Mads formåede med udgangspunkt i sin egen historie at aktiverer og udfordre eleverne til at tænke anderledes om. Det var afvekslende i sin form og nutidigt og i øjenhøjde. Flere elever var henne og give udtryk for, at det gav stof til eftertanke".
Rikke Nørby – souschef på Kirkebjerg Skole

Højdevangens Skole - foredrag for i alt 450
"...Vi har med stor succes brugt Mads til vores udskoling, samt til et forældremøde. Mads er en ung mand med meget på hjertet, og en spændende historie.  Hans foredrag er levende, engageret, inspirerende og motiverende. Han formår at få eleverne til at reflektere over deres eget liv og hjælper dem med at sætte mål for deres liv. Jeg kan varmt anbefale Mads som foredragsholder."
Marck Tønnesen - souschef på Højdevangens Skole

Ellebjerg Skole - foredrag for 9. klasserne
"...Mads er en fantastisk taler, han kommer virkelig ud over kanten, og taler til de unge i samme øjenhøjde. Sproget og budskabet er positivt, forfriskende og frem for alt enkelt! Alle kan forstå symbolikken i billedet, og bliver derved mere nærværende lyttere. Sproget, det visuelle og budskaberne spiller godt sammen i sin enkelthed. Når man skal gøre noget så nærværende, som Mads gør, så har man en kæmpe baggrundsviden om positiv psykologi og tankens kraft. Tak for en god dag!"
Thelma Isdan - lærer på Ellebjerg Skole

Nærum Skole - foredrag for 9. klasserne
"...9. klasse havde besøg af Mads Herschend, som holdt foredraget ”Fremad – det er dit valg” for dem. Med udgangspunkt i sin personlige fortælling holdt Mads Herschend eleverne fanget i halvanden time og formåede på fornem vis at få åbnet op for dialog om meget personlige udfordringer – og det vel at mærke i et forum med 125 elever! Alle elever gik fra foredraget oplyste og med en større tro på sig selv og egne evner. Elevernes (og lærernes) tilbagemeldinger har været meget positive.
Mads Herschend er meget professionel i sit virke som foredragsholder; ud over et velkomponeret foredrag har han lige fra bookning til efterbehandling af elevernes udsagn været i tæt kontakt med skolens kontaktlærer. Vi giver ham de bedste anbefalinger med og ser frem til at booke ham igen."
Nina Løbner-Olsen - lærer på Nærum Skole

Det siger forældrene...

"... Hej Mads - Anders var meget begejstret for dit foredrag i går! Han fortalte, hvordan alle eleverne havde diskuteret med hinanden og havde fået lov at byde ind undervejs. Levende og inspirerende. Han kom tilmed hjem og viste de målsætninger, I individuelt under foredraget havde arbejdet med. Hilsen herfra."

Christian - far til elev på Helsinge Realskole

"... Det var en rigtig spændende måde, du valgte at gå til eleverne. Du taler ind i deres verden. Man kan tydeligt mærke, at de syntes, at du var inspirerende og sjov. Min datter tager nogle gode ting med herfra i dag. Og det gør mange af os forældre også! Tak for et rigtig spændende oplæg."

Stine - mor til elev på Lyngs Idrætsefterskole

"...Tak for dit foredrag i 9 klasse i dag. Min søn på 15 blev meget inspireret og har lige fortalt detaljer om motivation og mål."

Lars - far til elev på Højdevangens Skole

...Min datter var begejstret, da hun kom hjem fra skole tidligere i dag. Det kan jeg forstå hvorfor nu. Tak for et inspirerende oplæg!”
Forældre til elev på Højdevangens Skole

"... Hej Mads. Kasper var til dit foredrag i går på Realskolen. Du skal vide, at du virkelig har motiveret og inspireret dem. Tak - Fremad ;)"

Tina - mor til elev på Helsinge Realskole

Udtalelser og referencer foredragsholder

Mere fra skolerne...

Idrætshøjskolen Bosei
...Vi har haft fornøjelsen af Mads Herschend som foredragsholder på Idrætshøjskolen Bosei. Mads er en dygtig formidler, som evner at fortælle sin spændende og gribende historie helt i øjenhøjde, hvor ingen tilhører er i tvivl om, hvad budskabet er; nemlig at sætte mål her i livet – og så ellers bare FREMAD. Mads har ydermere den store fordel, at han er på alder med de højskoleelever han taler til, hvilket giver dem en direkte identifikation og en tro på, at det kan lade sig gøre at fuldføre et mål trods store udfordringer…”
Kenneth Retslov – Forstander på Idrætshøjskolen Bosei

Tingbjerg Heldagsskole - for 90 elever i udskolingen
"...Tak for et fremragende foredrag. At det er din helt egen oplevelse om liv og død, gør det yderst autentisk og nærværende. Hvilket gør, at du formår at give publikum mulighed for indlevelse i samtlige detaljer. 
Det er yderst relevant for vores elever, at erkende at de selv har et valg - og det valg skal helst være FREMAD.
"
Helena - lærer på Tingbjerg Heldagsskole

 

Kildevældsskolen - foredrag for 120 9. klasser
"...Mads lærte os om at finde vores viljestyrke frem og turde lave fejl. Sætte krav til vores egen udvikling, motivere os selv positivt, sætte gode delmål fordi små sejre giver succes i fremtiden. Frem for alt lærte han os at tænke FREMAD. Mads Herschend tak for din historie og tak for dit foredrag!"
Signe 8. klasse - elev på Kildevældsskolen

Ørestad Skole – foredrag for 150 elever
"...Mads formåede med sin meget personlige beretning, at fange elevernes nysgerrighed og interesse. Han er en dygtig historiefortæller og  den direkte konfrontation med publikum fungerede glimrende. Kombinationen af en rørende ulykkesberetning, en håndfuld gribende billeder og udfordrende spørgsmål gjorde foredraget meget intenst og det hele blev flettet sammen med det klare budskab: FREMAD FREMAD - SÆT MÅL I LIVET, OG NÅ DEM!" 

Lasse Hein – lærer på Ørestad Skole

Skolen på La Cours Vej
…Mads Herschend evner at sætte ord på det, hans krop har fortalt ham igen og igen i de kritiske stunder af et menneskeliv. Og vi forstår de ord. For de fortæller os, at mennesker kan noget, hvis de vil. Herschends foredrag om hans livs kamp for at genvinde tabt autonomi og styrke er en hyldest til viljen for livet og til altid at gøre sit bedste som menneske. Inspirerende i al sin eksistentielle dybde og tematiske bredde…”
Birgitte Maria Smidt – lærer på Skolen på La Cours Vej

MOD PÅ MERE? 
Du kan læse meget mere om foredraget til jeres unge og skoleelever. Følg linket her til foredrag for unge og skoleelever.

 

Eller kontakt Mads ved at følge knappen nedenfor. 

Vil du høre, hvordan Mads kan bidrage hos jeres elever?

Mads kan hjælpe med at løfte jeres elever. Tag en uforpligtende snak med Mads med udgangspunkt i jeres situation og jeres elever.

elevforedrag

Kontakt

Mads Herschend
tlf: 2616 1019
e-mail: foredrag@madsherschend.dk