FOREDRAGSHOLDER MADS HERSCHEND

Vil inspirere og styrke motivationen hos skoleelever

Mit mål er at interagere med de unge og i samarbejde med dem give dem værktøjer og strategier, der giver dem succes i både skolen og fremadrettet i livet.

Som foredragsholder mener Mads ikke, at foredraget skal handle om ham selv og ulykken. Det er de unge skoleelever, der er i fokus. Han vil bruger sin egen historien til at vise, hvordan han kom så stærkt tilbage efter en voldsomme ulykke som cykelrytter, at lade de unge blive inspireret til selv at tage fat og handle på det.

En voldsom ulykke midt i et cykelløb i den danske A-klasse i Sorø 4. maj 2014 satte nær en stopper for Mads’ liv. Han overlevede ulykken med nød og næppe. Hvordan hans fremtid ville se ud, kunne lægerne de første dage ikke sige noget om.

Et frontalt sammenstød med en bil i løbet gjorde, at Mads blev fløjet med helikopteren fra Sorø til Rigshospitalet, hvor han med det samme blev lagt i koma. Her lå han i 5 dage i kunstigt koma med 3 hjerneblødninger, brækket ryg flere steder, brækket brystben, punkterede lunger, fem voldsomme brud i ansigtet.

Efter Mads blev vækket af komaen, var han de første dage lam i venstre side af kroppen. Om han skulle sidde i kørestol resten af livet, vidste hans pårørende på dette tidspunkt ikke. Istedet for at opbygge had og vrede over sin situation valgte Mads at fortælle sine pårørende, at sket var sket – det kunne han jo ikke ændre på. Men en ting kunne han: kæmpe for det og få det bedste ud af det herfra.

Mads lever i dag som foredragsholder på skoler og i erhvervslivet. Ved siden af foredragene er han den kommercielle del af et snedkerkøkkenfirma, som han har bygget op med sin makker.

 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et foredrag hos jer, så tag endelig fat i Mads. Al kontakt er uforpligtende. Følg linket her og nedenfor på den grønne knap og kontakt foredragsholder Mads Herschend

foredragsholder Mads Herschend elevforedrag

Foredrag om motivation og de rigtige valg

Mads’ tilbagevenden til hvad der minder om en almindelig hverdag har gjort, at han sætter en ære i at dele sine erfaringer oven på dette forløb og herved som foredragsholder inspirere og motivere sine lyttere til, at man ofte selv kan tage beslutningen om udfaldet på udfordringer og muligheder, og at man til tider måske skal se ting i et andet perspektiv end normalt. Mads ved i hvert fald, hvad hård og målrettet træning kan gøre for en. Om det er i sport, i skolen eller på arbejdet, så bør man arbejde med sig selv og stræbe efter udvikling.

Foredragene tager afsæt i ulykken, som Mads var ude for, hvor han gennemgik et genoptræningsforløb, der gik meget bedre og hurtigere end forventet af både familie og læger. Men foredragene handler ikke om Mads - de handler derimod om jeres unge og elever på skolen! Læs mere om, hvad forskellige skoler og efterskoler siger om foredraget for unge og skoleelver ved at følge linket her: udtalelser og referencer på foredraget.

Foredragsholder motivation

ATHENAS FOREDRAGSBUREAU

Mads er en del af Athenas, som er Danmarks største formidler af foredrag. 

book foredragsholder athenas
Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Mads og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende Mads her:

Kontakt

Mads Herschend
tlf: 2616 1019
e-mail: foredrag@madsherschend.dk 

book foredragsholder athenas