FOREDRAGSHOLDER MADS HERSCHEND

Jeg er kommet mig oven på en voldsom ulykke i et cykelløb, der medførte mange alvorlige skader. Den dag i dag vil jeg fortsat udvikle mig og blive bedre – hver dag!”

Vil styrke motivationen og viljestyrken hos skoleelever

Mit mål er at interagere med de unge og i samarbejde med dem give dem værktøjer og strategier, der giver dem succes i både skolen og fremadrettet i livet.

Som foredragsholder mener Mads ikke, at foredraget skal handle om ham selv og ulykken. Det er de unge skoleelever, der er i fokus. Han vil derimod bruge historien til, hvordan han kom så stærkt tilbage efter den voldsomme ulykke, at lade de unge blive inspireret til selv at tage fat. Og hvad er så opskriften på dette? Hvad var Mads’ opskrift til at nå så langt? Når han bliver spurgt om dette, så er svaret meget klart: “Fightervilje! Viljen til at ville fremad!”

En voldsom ulykke midt i et cykelløb i den danske A-klasse i Sorø 4. maj 2014 satte nær en stopper for Mads’ liv. Han overlevede ulykken med nød og næppe. Hvordan hans fremtid ville se ud, kunne lægerne de første dage ikke sige noget om.

Et frontalt sammenstød med en bil i løbet gjorde, at Mads blev fløjet med helikopteren fra Sorø til Rigshospitalet, hvor han med det samme blev lagt i koma. Her lå han i 5 dage i kunstigt koma med 3 hjerneblødninger, brækket ryg to steder, brækket brystben, punkterede lunger, fem brud i venstre side af ansigtet og diverse sår.

Efter Mads blev vækket af komaen, var han de første dage lam i venstre side af kroppen. Om han skulle sidde i kørestol resten af livet, vidste hans pårørende på dette tidspunkt ikke. Istedet for at opbygge had og vrede over sin situation valgte Mads at fortælle sine pårørende, at sket var sket – det kunne han jo ikke ændre på. Men en ting kunne han: kæmpe for det og få det bedste ud af det herfra.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et foredrag hos jer, så tag endelig fat i Mads. Al kontakt er uforpligtende. Følg linket her og nedenfor på den grønne knap og kontakt foredragsholder Mads Herschend

Foredragsholder motivation

"Jeg tror på, at de unge mennesker udvikler sig mest, når de kan se en retning og mening med deres arbejde"

Mads Herschend

ATHENAS FOREDRAGSBUREAU

Mads er en del af Athenas, som er Danmarks største og mest kompetente foredragsbureau. Hos Athenas står Mads sammen med en række udvalgte dygtige foredragsholdere. Athenas kan altid hjælpe og rådgive, så I bliver parret med den rigtige foredragsholder til jeres arrangement. 

book foredragsholder athenas

Foredrag om motivation og de rigtige valg

Mads’ tilbagevenden til hvad der minder om en almindelig hverdag har gjort, at han sætter en ære i at dele sine erfaringer oven på dette forløb og herved som foredragsholder inspirere og motivere sine lyttere til, at man ofte selv kan tage beslutningen om udfaldet på udfordringer og muligheder, og at man til tider måske skal se ting i et andet perspektiv end normalt. Mads ved i hvert fald, hvad hård og målrettet træning kan gøre for en. Om det er i sport, i skolen eller på arbejdet, så bør man arbejde med sig selv og stræbe efter udvikling.

Foredragene tager afsæt i ulykken, som Mads var ude for, hvor han gennemgik et genoptræningsforløb, der gik meget bedre og hurtigere end forventet af både familie og læger. Men foredragene handler ikke om Mads - de handler derimod om jeres unge og elever på skolen! Læs mere om, hvad forskellige skoler og efterskoler siger om foredraget for unge og skoleelver ved at trykke på knappen nedenfor:

Formålet med Elever der vil Fremad

Mads Herschend og Elever der vil fremad vil bidrage til:

At eleverne skal lære mere

Eleverne kan benytte deres egen situation til at fremme deres egen trivsel og andre til samme

At styrke elevernes almene dannelse

Eleverne kan perspektivere over deres egen situation og har forståelse for den

At eleverne styrker deres motivation gennem praktiske og anvendelsesorienterede øvelser 

At eleverne kan sætte klare mål for deres uddannelse og er mere uddannelsesparate

Eleverne kan arbejde med personlige målsætninger og styrke deres fremtidige kompetencer

At eleverne skal lære mere

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Mads og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende Mads her:

Kontakt

Mads Herschend
tlf: 2616 1019
e-mail: foredrag(a)madsherschend.dk 

book foredragsholder athenas