MOTIVERENDE FOREDRAG TIL ELEVER

Start eller slut dagen med et inspirerende foredrag om hverdagens udfordringer, om de valg vi tager hver dag og om motivation til at nå vores mål.  

I løbet af foredraget ”Fremad – det er dit valg” giver Mads Herschend eleverne større lyst og motivation til at arbejde med egen udvikling. Med udgangspunkt i egne erfaringer, konkrete værktøjer og en gribende personlig fortælling viser Mads, hvordan den enkelte elev ved at udfordre sin egen komfortzone som mønsterbryder kan tage ansvar og udvikle sig og nå sine mål om eksempelvis at rykke sig i et bestemt fag. Dette foredrag til elever udfordrer eleverne på deres egne vaner og giver dem viden og inspiration, der gør det muligt at ændre på de vaner, hvor det er fordelagtigt.

Med afsæt i en voldsom cykelulykke, der nær havde kostet ham livet, formidler Mads en række vigtige budskaber om indstillingen til forandringer i ens liv og hvordan, man kan vælge at håndtere og overkomme dem. Med den rette indstilling er der ikke meget, som er umuligt. Mads viser, hvordan arbejdet med og ansvaret for egen udvikling kan komme eleverne til gavn både i skolen, hjemme, til sport og i fremtidigt arbejde.

Vigtige indsigter om at sætte sig mål, have fokus, vise viljestyrke og baggrunden for motivation er take aways fra dette foredrag til elever og unge.

foredrag for elever

Almindeligvis defineres ordet mønsterbryder som unge, der bryder den sociale arv og får højere uddannelse end deres forældre. Mads vælger også at se på en mønsterbryder som en person, der erkender at han eller hun lever ud fra et bestemt mønster, som ikke er til gavn for personen – og som vælger at bryde med dette – tager ansvar og søger andre veje gennem målsætning med en indstilling samt vilje til at nå dertil – også selv om det har visse omkostninger. Den slags mønsterbrydere går der rigtig mange af rundt på vores skoler. De skal måske bare have lov at finde ud af det.

Det siger eleverne om Mads...

NEXT København

"... Hvor var det inspirerende at møde en ung som Mads, der ikke kom og skulle belære os om at gå i skole – men som med fed energi inspirede os ud fra sin egen historie, hvor han havde været cykelrytter og og ude for en ulykke, til at kæmpe for de ting, vi gerne vil opnå."
 Christian - elev på grundforløbet som møbelsnedker 

Aalborghus Gymnasium

"... Hej Mads - ville bare sige, at jeg var til dit foredrag i går. Og det var hamrende spændende at overvære og være med til! Du fik skubbet godt til os, og vi fik snakket videre om det i klassen i pausen bagefter. Tak for et fedt foredrag! Fremad!" 
Casper - elev på Aalborghus Gymnasium 

Vallensbæk Kommune – foredrag for kommunens 3 skoler
 

"...Jeg blev både imponeret og afslappet efter foredraget. Jeg føler føler mig stærkere indeni takket være dette foredrag. Da Mads havde fortalt færdig, begyndte alle at klappe, inklusiv mig selv, og jeg kan ikke undlade at tænke på Mads Herschend; en cykelrytter, der har været gennem et helvede, –men står stadig her foran hele ni 8. klasser og smiler og inspirerer os!?
Efter det fantastiske foredrag skulle mine klassekammerater og jeg tilbage til gode gamle Pilehaveskolen, og hele vejen derover tænkte jeg på et ord: Fremad!

Jamila - elev på Pilehaveskolen

HHX K-Nord Frederikssund

"... Jeg synes, at Mads var rigtig god. Han fik os alle sammen med, selvom det var tidligt på dagen. Man kunne tydeligt mærke, at vi allesammen sad og lyttede - og bød ind, når der blev diskuteret om f.eks. vores udfordringer i hverdagen."
Line - elev på HHX K-Nord Frederikssund

Køge Handelsskole - eksamensforedrag

"... Tak for et super godt oplæg og samarbejde optil. Vi er en del der er blevet inspireret til at tage tyren ved hornene igen. Det var super fedt at møde en ung og engageret gut, der formåede at ramme os i øjenhøjde. Så alt i alt var det fantastisk."
 Amalie -  elevrådsrepræsentant Køge Handelsskole

Foredrag på Kildevældsskolen 

"...Mads lærte os om at finde vores viljestyrke frem og turde lave fejl. Sætte krav til vores egen udvikling, motivere os selv positivt, sætte gode delmål fordi små sejre giver succes i fremtiden. Frem for alt lærte han os at tænke FREMAD. Mads Herschend tak for din historie og tak for dit foredrag!"
Signe 8. klasse - elev på Kildevældsskolen

EUC Syd Tønder

"... Vi er mange forskellige her på uddannelsen og med mange forskellige baggrunde. Mads formåede at samle folk og nåede ind til os. Vi grinede en masse, og vi gik fra foredraget motiverede og havde haft en rigtig god oplevelse. Nogle havde hørt ham før – men det gjorde ikke noget."
 Karina -  elev EUC Syd

Udbytte for eleverne - læringsmål

Foredraget "Fremad – det er dit valg!" er et levende foredrag, der veksler mellem øvelser med makker, selvstændigt arbejde, personlige historier, viden og billeder – leveret i øjenhøjde med de unge. Et foredrag, vi har fundet ud af, inspirerer dem.

Jeres elever oplever et foredrag med læringsmålene:

Eleverne kan benytte deres egen situation til at fremme deres egen trivsel og andre til samme

Eleverne kan perspektivere deres egen situation og har forståelse for den

Eleverne kan sætte klare mål for deres uddannelse

Eleverne kan arbejde med personlige målsætninger

Eleverne er mere uddannelsesparate

Foredrag til skoler og elever
Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Mads og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende Mads her:

Kontakt

Mads Herschend
tlf: 2616 1019
e-mail: foredrag(a)madsherschend.dk 

book foredragsholder athenas