Et inspirerende foredrag der løfter og styrker jeres elever

Start eller slut dagen med et inspirerende foredrag om hverdagens udfordringer og om at nå vores mål - uden at være afhængig af svingende motivation.  

Foredraget for elever og studerende er et levende foredrag, der veksler mellem øvelser med en side-makker, selvstændigt arbejde, personlige historier, viden og billeder – leveret i øjenhøjde med de unge.Et foredrag, vi har bevist, der inspirerer dem.

DET FÅR ELEVERNE UD AF DET

Eleverne får en indsigt i, at det er de små justeringer og daglige handlinger, der gør forskellen ift. at nå deres mål

Eleverne kan perspektivere i forhold til deres egen situation og handle ud fra det

Eleverne kan arbejde med personlige målsætninger - og endnu vigtigere får redskaberne til at arbejde med dem og nå dem

Eleverne bliver udfordret på deres komfortzoner og arbejder undervejs med, hvordan de kan rykke sig

Foredragsholder skoleelever
elevforedrag

DET HANDLER DET OM

FOREDRAG FOR GYMNASIER, EFTERSKOLER OG UDSKOLING

Suppler eleverenes arbejde med tro på dem selv ved svære valg, målsætninger og udfordringer. Eleverne går fra foredraget med større lyst til at arbejde med deres egen udvikling.

De unge mennesker bliver mødt i øjenhøjde - og med udgangspunkt i egne erfaringer, konkrete værktøjer og en gribende personlig fortælling viser Mads, hvordan den enkelte elev ved at udfordre sin egen komfortzone kan tage ansvar og udvikle sig og nå sine mål – socialt som fagligt. 

Jeres elever bliver udfordret på deres egne vaner og giver dem en viden og inspiration, der gør det muligt at skabe gode vaner og ændre de dårlige. 

Med afsæt i en voldsom cykelulykke, der nær havde kostet ham livet, formidler Mads i et medrivende foredrag en række vigtige budskaber om indstillingen til forandringer i ens liv, og hvordan man kan vælge at håndtere og overkomme dem. Med den rette indstilling er der ikke meget, som er umuligt.

Mads viser, hvordan arbejdet med og ansvaret for egen udvikling kan komme eleverne til gavn både i skolen, hjemme, til sport og i fremtidigt arbejde. Eleverne modtager en række strategier, som er nemme for dem at arbejde med og bruge i deres hverdag. 

RESULTATER KAN PÅVIRKES AF EGNE HANDLINGER OG INDSATS

Det siger eleverne om Mads...

NEXT København

"... Hvor var det inspirerende at møde en ung som Mads, der ikke kom og skulle belære os om at gå i skole – men som med fed energi inspirede os ud fra sin egen historie, hvor han havde været cykelrytter og og ude for en ulykke, til at kæmpe for de ting, vi gerne vil opnå."
 Christian - elev på grundforløbet som møbelsnedker 

Aalborghus Gymnasium

"... Hej Mads - ville bare sige, at jeg var til dit foredrag i går. Og det var hamrende spændende at overvære og være med til! Du fik skubbet godt til os, og vi fik snakket videre om det i klassen i pausen bagefter. Tak for et fedt foredrag! Fremad!" 
Casper - elev på Aalborghus Gymnasium 

Vallensbæk Kommune – foredrag for kommunens 3 skoler
 

"...Jeg blev både imponeret og afslappet efter foredraget. Jeg føler føler mig stærkere indeni takket være dette foredrag. Da Mads havde fortalt færdig, begyndte alle at klappe, inklusiv mig selv, og jeg kan ikke undlade at tænke på Mads Herschend; en cykelrytter, der har været gennem et helvede, –men står stadig her foran hele ni 8. klasser og smiler og inspirerer os!?
Efter det fantastiske foredrag skulle mine klassekammerater og jeg tilbage til gode gamle Pilehaveskolen, og hele vejen derover tænkte jeg på et ord: Fremad!

Jamila - elev på Pilehaveskolen

HHX K-Nord Frederikssund

"... Jeg synes, at Mads var rigtig god. Han fik os alle sammen med, selvom det var tidligt på dagen. Man kunne tydeligt mærke, at vi allesammen sad og lyttede - og bød ind, når der blev diskuteret om f.eks. vores udfordringer i hverdagen."
Line - elev på HHX K-Nord Frederikssund

Køge Handelsskole - eksamensforedrag

"... Tak for et super godt oplæg og samarbejde optil. Vi er en del der er blevet inspireret til at tage tyren ved hornene igen. Det var super fedt at møde en ung og engageret gut, der formåede at ramme os i øjenhøjde. Så alt i alt var det fantastisk."
 Amalie -  elevrådsrepræsentant Køge Handelsskole

Foredrag på Kildevældsskolen 

"...Mads lærte os om at finde vores viljestyrke frem og turde lave fejl. Sætte krav til vores egen udvikling, motivere os selv positivt, sætte gode delmål fordi små sejre giver succes i fremtiden. Frem for alt lærte han os at tænke FREMAD. Mads Herschend tak for din historie og tak for dit foredrag!"
Signe 8. klasse - elev på Kildevældsskolen

EUC Syd Tønder

"... Vi er mange forskellige her på uddannelsen og med mange forskellige baggrunde. Mads formåede at samle folk og nåede ind til os. Vi grinede en masse, og vi gik fra foredraget motiverede og havde haft en rigtig god oplevelse. Nogle havde hørt ham før – men det gjorde ikke noget."
 Karina -  elev EUC Syd

HVORNÅR OG FOR HVEM?

FOREDRAGET ER OPLAGT AT BOOKE I FORBINDELSE MED:

 • Opstart efter sommerferien i august eller september
 • Ved opstart på nye studieretninger i november
 • Til forældredage med elever og forældre
 • Ved projekt- og temauger
 • Efter nytår og juleferie
 • I foråret inden eksamensperioden tager fat
 • ... og når der er brug for det! 

FOREDRAGET TILPASSES SPECIFIKT TIL:

Foredraget tilpasses ud fra, om jeres elever er på/fra: 

 • Efterskoler
 • Gymnasielle uddannelser
 • EUD og EUX
 • HF og VUC
 • Erhvervsuddannelser
 • Udskolingselever i 9. og 10. årgang
Foredrag på efterskole
foredrag for elever

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Mads og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende Mads her:

elevforedrag

Kontakt

Mads Herschend
tlf: 2616 1019
e-mail: foredrag@madsherschend.dk 

book foredragsholder athenas