Foredrag til unge og skoleelever ved projekt: Elever der vil fremad

"Projekt Elever der vil fremad" tilbyder tre forskellige foredrag, som henvender sig til skolens brugere. Målgrupperne er forskellige, og alligevel hænger de meget tæt sammen. Der tilbydes oplæg  i tre kategorier: foredrag til unge og de ældste elever i skolen (folkeskolen, efterskoler og gymnasier) samt til deres lærere og til deres forældre.

I praksis betyder det, at "Projekt: Elever der vil fremad" kan bookes 2-3 gange på én dag til en fordelagtig pris, hvor de forskellige lyttergrupper alle er i fokus.

Et program kunne se sådan her ud:

  • Formiddag:      foredrag for 9. klasserne
  • Eftermiddag:   workshop for lærerne
  • Aften:                foredrag for forældrene

 

Foredraget "Fremad - det er dit valg!" (foredrag til unge og elever) giver bl.a. en indsigt i, hvordan eleverne kan påvirke deres hverdag positivt via:

Viden om viljestyrke

Konkrete værktøjer som de kan tage med hjem. De oplever i løbet af foredraget at komme ud af deres komfortzone

Lyst og øget motivation til at opnå deres personlige mål og potentiale med ny energi

Målet med foredrag til unge og elever er at give dem en inspirerende indsigt i, hvordan de skabe de resultater, de stræber efter og ønsker at opnå. Foredraget til lærerne og forældrene bygger på de områder, de unge har fået inputs til, og om hvordan de som forældre og lærere selv kan arbejde videre med det sammen med de unge.

Foredrag til unge hos "Projekt: Elever der vil fremad" giver de unge mennesker troen på, at de kan det, de gerne vil. Læs nærmere om de tre foredrag her.

Klik på det foredrag, du ønsker at læse nærmere om.

Foredragene har været afholdt på flere skoler og har givet god inspiration til en masse elever. Du kan se, hvilke skoler "Projekt: Elever der vil fremad" bl.a. har været på besøg hos og læse deres udtalelser lige her.

foredrag til unge, skoler og elever