TILBUD PÅ FOREDRAG OM MOTIVATION FOR ELEVER

SÆRLIGT TILBUD PÅ FOREDRAG FOR ELEVERNE

PRIS

Normalpris: 9.000,- + moms og transport

Særlig kampagnepris: 4.500,- + moms og transport
(v. bestilling inden uge 7 - mulighed for afholdelse hele 2019)

Energifyldte foredrag på gymnasier, efterskoler og folkeskoler, der sætter gang i tankerne hos jeres elever – rykker dem og giver dem en skarpere og håndgribelig indsigt i, hvordan de selv kan tage fat og træffe vigtige valg i deres hverdag.

 

Formålet med foredraget er at inspirere eleverne og få sat gang i tankerne, og at de unge mennesker begynder at reflektere over deres egen situation. Hvordan kan de selv påvirke at nå deres mål og overkomme de udfordringer, de bliver mødt af på vejen.

GIV JERES ELEVER ET MOTIVATIONSBOOST OG INSPIRATION TIL AT KOMME #FREMAD

Motiverende foredrag unge

Eleverne vil undervejs blive udfordret på deres vaner og de dårlige undskyldninger, som nemt kan sættes op for ikke at give sig 100%. Eleverne får en indsigt i, hvordan de selv kan ændre på det ved hjælp af viljestyrke og motivation.
Mads vil med foredraget sigte imod, at eleverne kan arbejde målrettet med egen udvikling.

Med afsæt i en voldsom ulykke som cykelrytter, der nær havde kostet ham livet, formidler Mads Herschend en række vigtige budskaber om indstillingen til forandringer og udfordringer i ens liv. 

Vi kan vælge at se på disse på mange forskellige måder – Mads sætter gang i tankerne hos eleverne i forhold til netop deres situation for at få dem til at tænke over, hvordan de selv kan overkomme og håndtere de ting, som de skal se øjnene.

Foredraget handler ikke om Mads – det handler derimod om jeres elever og unge på skolen. Læs mere om, hvad forskellige andre gymnasier, efterskole og folkeskoler siger om deres oplevelser med foredraget ”Fremad – det er dit valg!” ved at følge linket.

 

UDBYTTE FOR ELEVERNE

Foredraget: ”FREMAD – DET ER DIT VALG!” er et levende foredrag, der indeholder interaktion med eleverne, øvelser med en makker, selvstændigt arbejde personlige historier, som leveres i elevernes øjenhøjde.

Vigtige indsigter i at sætte sig et mål, have fokus på viljestyrke og baggrunden for motivation er take aways fra dette foredrag for elever og unge:

Eleverne føler sig motiverede til at gribe fat om udfordringerne

Eleverne kan perspektivere deres egen situation og har forståelse for den

Eleverne kan sætte klare mål for deres uddannelse

Eleverne har en klar indsigt i, hvad det kræver at overkomme forandringer

En positiv og fælles oplevelse med et fælles sprog til det fortsatte arbejde i hverdagen

Eleverne kan benytte deres egen situation til at fremme deres egen trivsel og fremme andres

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Mads og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende Mads her:

Kontakt

Mads Herschend
tlf: 2616 1019
e-mail: foredrag @madsherschend.dk