Mads Herschend tilbyder et foredrag til forældre, hvor forældrene får en indsigt i, hvad de unge netop har arbejdet med – og hvorfor.

"Min datter var begejstret, da hun kom hjem fra skole tidligere i dag. Jeg forstår hvorfor nu.
Tak for et inspirerende oplæg!"
Forældre til elev på Højdevangens Skole

Foredrag til forældre - det er jeres børns eget valg!

Et inspirerende og øjenåbnende foredrag for elevernes forældre - som ofte bliver holdt i forlængelse af Mads Herschends foredrag til eleverne.

Under dette foredrag til forældre: "Fremad - det er deres valg!" giver Mads elevernes forældre en indsigt i, hvad de unge mennesker tidligere på dagen er blevet præsenteret for, og hvordan de som forældre kan bruge dette derhjemme.

Eleverne lærer at sætte høje og realistiske mål, altså om opskriften på det og mest af alt om vigtigheden af den altoverskyggende faktor for at kunne opnå disse mål - nemlig hårdt arbejde! Foredraget klæder forældrene på til at kunne understøtte dette i hjemmet og holde de unges motivation oppe, når det bliver hårdt og svært at  kæmpe mod målet. Når de unge har har en mening med og kan se en retning mod deres mål, så finder de motivationen for at opnå målet og skabe de ønskede resultater.

Bliv rustet til at kunne håndtere og støtte de unge menneskers travle hverdag, så de kan nå det, de drømmer om.

Elever - det er dit valg

Man kan ikke drømme sig til en uddannelse. Der skal arbejdes rigtig hårdt for det - og det kræver et bevidst valg. Det valg står eleverne overfor netop lige nu. De skal begynde at forholde sig til, om de vil fremad eller ej.
Foredraget sætter fokus på, hvordan de unge mennesker kan præstere på en sund måde. En måde som ikke blot er en engangsforestilling - men at de kan opbygge et stabilt og vedvarende godt niveau med nysgerrighed for udvikling og indsigt i at evaluere sig selv konstruktivt. Herigennem fortælles der om de direkte omsættelige redskaber , som eleverne får med hjem og forældrene være med til at understøtte.

Foredragsholder Mads Herschend har været i dialog med en række spændende profiler med henblik på at høre, hvordan deres skoletid var, hvordan de har brugt deres skolearbejde fremadrettet osv. Se de interessante interviews med bl.a. Bubber og Eskild Ebbesen her.

Foredrag til forældre til skoleelever