Motivation og målsætning

Projekt: Elever der vil fremad! – foredrag for unge og elever

"Projekt: Elever der vil fremad" tilbyder motiverende og energiskabende foredrag, som sigter mod, at endnu flere skoleelever arbejder målrettet med egen udvikling. Hvordan man motiverer sig selv er et spørgsmål, der kan være svært at besvare. På folkeskoler, efterskoler og gymnasier bidrager Elever der vil Fremad til, at unge får mest muligt ud af deres uddannelse.
Motivation tager altid afsæt i den enkelte elev - jeres skoleelever har egne ønsker, drømme og mål. Motivationen er i top, når eleven ved, hvordan de kan fastholde troen på sig selv med de valg, de tager - også når det bliver svært.

"...Elever der vil Fremad vil bidrage til, at flere unge danskere når deres mål!"

Vi vil forstærke motivationen og viljestyrken hos skoleelever

Findes der elever på skolen, der mangler motivation for at få rigtig meget ud af det, I underviser dem i? "Projekt: Elever der vil fremad" vælger at opsætte en påstand, der lyder: ja - det gør der! Eleverne deltager muligvis i undervisningen, da de er sendt i skole af mor og far. Men de har til gengæld svært ved at koncentrere sig om det, der bliver skrevet på tavlen. De har måske heller ikke altid lavet deres lektier.

Jeres skole arbejder altså hver dag med at motivere eleverne for deres eget bedste. Ved de altid selv det? "Kommer vi op i det til eksamen? Nå - så gider jeg ikke..." Det er en attitude, der bygger på den nemme løsning. En løsning hvor eleverne gerne vil klare sig rigtig godt - bare ikke lære noget. Nysgerrigheden er central for at bibeholde motivationen til at kunne udvikle sig og komme fremad.

Vores mål er at interagere med de unge og i samarbejde med dem give dem værktøjer og strategier, der giver dem succes i både skolen og fremadrettet i livet.

Projekt: Elever der vil Fremad taler i øjenhøjde til jeres elever gennem stærke foredrag for elever på jeres skole – klik på den grønne knap og læs mere om foredraget.

Formålet med Elever der vil Fremad

Mads Herschend og Elever der vil fremad vil bidrage til:

At eleverne skal lære mere

Eleverne kan benytte deres egen situation til at fremme deres egen trivsel og andre til samme

At styrke elevernes almene dannelse

Eleverne kan perspektivere over deres egen situation og har forståelse for den

At eleverne styrker deres motivation gennem praktiske og anvendelsesorienterede øvelser 

At eleverne kan sætte klare mål for deres uddannelse og er mere uddannelsesparate

Eleverne kan arbejde med personlige målsætninger og styrke deres fremtidige kompetencer

At eleverne skal lære mere

Bag om "Projekt: Elever der vil fremad"

Projektet har afsæt i Mads Herschends historie og den ulykke, han var ude for. En ulykke der stillede ham overfor nogle markante udfordringer og forandringer, som han valgte at forholde sig til og overkom hurtigere end forventet. Disse erfaringer, som er  gjort gennem et hårdt forløb, ønsker Mads at give videre til de unge mennesker, som ofte kan meget mere, end de selv tror. Læs mere om Mads Herschend her.

 

"Jeg tror på, at de unge mennesker udvikler sig mest, når de kan se en retning og mening med deres arbejde"
Mads Herschend
Grundlægger af Projekt: Elever der vil fremad!

Foredrag motivation
Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Mads og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende Mads her:

Kontakt

Mads Herschend
tlf: 2616 1019
e-mail: foredrag(a)madsherschend.dk 

Livepeople foredragsholder